Leren zwemmen: wanneer starten? 

In het vijfde levensjaar van uw kind kunt u gaan starten met zwemlessen. 

Zwemlessen bij Schonewille: waarom bij ons?

     Zwemschool Schonewille biedt zwemlessen aan in kleine groepen. Door kleinere groepen te hanteren kan er maximale begeleiding geboden worden.  Aandacht voor het kind staat bij ons voorop. Wij kijken naar de sterke punten en stimuleren het kind alles eruit te halen wat erin zit. Door het vergroten van zelfvertrouwen in het zwemmen geloven wij erin dat er een positieve bijdrage geleverd kan worden aan het Sociaal Emotionele ontwikkeling van het kind. 


 
 
Zwemveiligheid in Nederland
 Nu het schoolzwemmen grotendeels niet meer plaatsvind zien wij steeds meer en meer kinderen in openbare zwembaden spelen die géén diploma hebben. Een zwemdiploma hebben is van levensreddend belang! Wacht niet te lang met zwemlessen; kies voor de veiligheid van uw kind. Wilt u zo snel mogelijk starten met zwemlessen? Neemt u dan contact met ons op.
Wachtlijsten 
De wachtlijsten bij zweminstelingen worden  groter en groter nu steeds meer ouders moeten gaan kiezen voor privélessen. Door het zorgvuldig ontwikkelde zwem-roulatie-systeem kunnen wij u garanderen dat u niet lang hoeft te wachten om te starten met lessen. Neemt u voor informatie contact met ons op. 

 

Lestijden

maandag tot en met donderdag van 15.30uur  tot  19.30uur. 

De kinderen zwemmen 2x per week een half uur.

op vrijdag vinden er lessen plaats van 15:30 tot 19:00uur.

Op zaterdag vinden er lessen plaats van 9.15uur tot 13.45uur.

op vrijdag en zaterdag zwemmen de kinderen 1x per week drie kwartier.